Φυγόποινοι Αλβανοί συνελήφθησαν στα Ιωάννινα

Φυγόποινοι Αλβανοί συνελήφθησαν στα Ιωάννινα

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών ηλικίας 26 και 22 χρόνων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας

Φυγόποινοι Αλβανοί συνελήφθησαν στα Ιωάννινα
Παράνομα είχαν περάσει στο ελληνικό έδαφος δυο νεαροί Αλβανοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου και Δελβινακίου στους Νεγράδες Ιωαννίνων, αν και τους είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα, ενώ ήταν και φυγόποινοι.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, σε βάρος των δυο αλλοδαπών ηλικίας 26 και 22 χρόνων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Ένας άλλος Αλβανός ηλικίας 33 χρόνων συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Στην Αγιάσο της Λέσβου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 55χρονος Έλληνας, όταν εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστικών αρχών της Μυτιλήνης για παράβαση της δασικής νομοθεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης