Κιλκίς: Εισήγαγαν από γειτονική χώρα λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Κιλκίς: Εισήγαγαν από γειτονική χώρα λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο όχημα και ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένα 150 πακέτα τσιγάρων και 44 συσκευασίες καπνού, τις οποίες είχαν εισάγει από γειτονική χώρα χωρίς να τα δηλώσουν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία

Κιλκίς: Εισήγαγαν από γειτονική χώρα λαθραίο καπνό και τσιγάρα
Ο προληπτικός έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας στο αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο Έλληνες, αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» λαθραία τσιγάρα και καπνό στην παράνομη αγορά.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο όχημα και ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένα 150 πακέτα τσιγάρων και 44 συσκευασίες καπνού, τις οποίες είχαν εισάγει από γειτονική χώρα χωρίς να τα δηλώσουν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία. Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 55 και 49 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης