Ζωοκλέφτης πωλούσε κυψέλες που έκλεβε στη Φλώρινα

Ζωοκλέφτης πωλούσε κυψέλες που έκλεβε στη Φλώρινα

Τρόπο να βγάζει κέρδος από τις περιουσίες των μελισσοκόμων είχε βρει ένας επιτήδειος ο οποίος δρούσε τις τελευταίες ημέρες

Ζωοκλέφτης πωλούσε κυψέλες που έκλεβε στη Φλώρινα
Τρόπο να βγάζει κέρδος από τις περιουσίες των μελισσοκόμων είχε βρει ένας επιτήδειος ο οποίος δρούσε τις τελευταίες ημέρες σε αγροτικές περιοχές της Φλώρινας, όπου εντόπιζε   κυψέλες μελισσών, τις έκλεβε και τις πωλούσε σε άλλον μελισσοκόμο που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ενός 78χρονου μελισσουργού και μιας 52χρονης συναδέλφου του ότι από τις 10 ως τις 16 Αυγούστου είχαν κάνει φτερά συνολικά 26 κυψέλες με τα μελίσσια τους, οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα και κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις ζωοκλοπές, ταυτοποιώντας τον 47χρονο Έλληνα δράστη τον οποίο εντόπισαν στη Φλώρινα.

Οι κλεμμένες κυψέλες βρέθηκαν στην κατοχή ενός 38χρονου στον οποίο τις είχε πουλήσει ο δράστης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή που περιλαμβάνει και τον 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης