Απάνθρωποι «εκτέλεσαν»δεμένο γαϊδουράκι στο Ρέθυμνο!

Απάνθρωποι «εκτέλεσαν»δεμένο γαϊδουράκι στο Ρέθυμνο!

Οι δράστες πήγαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτήμα και βρήκαν δεμένο το άτυχο τετράποδο, το οποίο πυροβόλησαν στο νωτιαίο μυελό σκοτώνοντάς το ακαριαία

Απάνθρωποι «εκτέλεσαν»δεμένο γαϊδουράκι στο Ρέθυμνο!
Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια ενέργεια ασυνείδητων να θανατώσουν εν ψυχρώ ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι που βρισκόταν δεμένο στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του, στον οικισμό «Κάνεβος» της επαρχίας του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου!

Οι απάνθρωποι δράστες πήγαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτήμα, ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο σπίτι του και βρήκαν δεμένο το άτυχο τετράποδο, το οποίο πυροβόλησαν στο νωτιαίο μυελό σκοτώνοντάς το ακαριαία! Ο κάτοχός του το αντίκρισε συγκλονισμένος νεκρό το πρωί, όταν πήγε στο αγρόκτημα για να το ταΐσει.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σπηλίου, οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση, μαζί με κτηνίατρο που βρήκε την σφαίρα με την οποία εβλήθη το γαϊδουράκι.

Κλείσιμο
Το βλήμα εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχεται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη περίπτωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης