Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο οδηγός του χθεσινού τροχαίου

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο οδηγός του χθεσινού τροχαίου

Αργά χθες το βράδυ ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες - Ο 32χρονος οδηγός εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο οδηγός του χθεσινού τροχαίου
Νέος φόρος αίματος στην άσφαλτο της Κρήτης, με τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα να ανέρχεται πλέον στους 36 από την αρχή του έτους.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 32χρονος οδηγός,
το αυτοκινήτου του οποίου αργά χθες το βράδυ εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες και έπεσε πάνω σε τοίχο στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο. Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες -  υπέστη και ανακοπή καρδιάς, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Κλείσιμο
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην είσοδο του Γαζίου κοντά στο σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης". Διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου έφτασε άμεσα στο σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες του τροχαίου, ο οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.  

Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης ήταν από τη Φοινικιά Ηρακλείου.

Δείτε το σημείο του τραγικού περιστατικού στις φωτογραφίες του ekriti.gr











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης