Τρίκαλα: Ζευγάρι θα διακινούσε 13 κιλά λαθραίου καπνού

Τρίκαλα: Ζευγάρι θα διακινούσε 13 κιλά λαθραίου καπνού

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος Έλληνας με συνεπιβάτιδα μία 40χρονη Αλβανίδα, βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών 26 συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό

Τρίκαλα: Ζευγάρι θα διακινούσε 13 κιλά λαθραίου καπνού
Ο συμπτωματικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε ένα ζευγάρι, το οποίο κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, αποκάλυψε ότι είχαν σκοπό να διακινήσουν μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος Έλληνας με συνεπιβάτιδα μία 40χρονη Αλβανίδα, βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών 26 συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους 13 κιλών και 171 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα κατασχεθούν και να συλληφθεί το ζευγάρι.

Μαζί με τα λαθραία προϊόντα καπνού που εστάλησαν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον υπολογισμό των φορολογικών επιβαρύνσεων, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομης δραστηριότητας. Το ζευγάρι  παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης