Κρήτη: Ανήλικος έπεσε σε βράχια από μεγάλο ύψος

Κρήτη: Ανήλικος έπεσε σε βράχια από μεγάλο ύψος

Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ο 14χρονος, ανασύρθηκε και με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας 

Κρήτη: Ανήλικος έπεσε σε βράχια από μεγάλο ύψος
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στις αρχές του νομού Λασιθίου, με την πτώση ενός 14χρονου στα βράχια, σε ακτή κοντά στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. 

Ο μαθητής βρισκόταν στο σημείο με την οικογένειά του και φίλους του, πιθανότατα για ψάρεμα – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας στα βράχια, από ύψος 20 περίπου μέτρων! 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής καθώς και της αστυνομίας, καθώς ο ανήλικος είχε εγκλωβιστεί στο σημείο της πτώσης του και ήταν ανήμπορος να μετακινηθεί. 

Κλείσιμο
Στην επιχείρηση του απεγκλωβισμού του συμμετείχαν τρεις πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να μετακινήσουν με ασφάλεια τον 14χρονο, ενώ στη συνέχεια με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού, το αγόρι είχε τις αισθήσεις του, ενώ κατά την πτώση χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ υπέστη και κάταγμα στο ένα του πόδι. 

Η γενική κατάσταση της υγείας του, μολονότι κρίνεται σοβαρή δεν εμπνέει ανησυχία.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην παραλία του Καλαμοκανιά στο Μακρύ Γιαλό για ένα αγοράκι 13 χρονών που έπεσε σε βράχια και έχει εγκλωβιστεί τραυματισμένο. 

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης