Έδεσαν και λήστεψαν πρώην ιδιοκτήτη ΠΑΕ - Οι 4 λέξεις που τού είπαν οι ληστές

Έδεσαν και λήστεψαν πρώην ιδιοκτήτη ΠΑΕ - Οι 4 λέξεις που τού είπαν οι ληστές

Αφού τον ακινητοποίησαν μαζί με τη σύζυγό του και τους έδεσαν, στη συνέχεια σήκωσαν κοσμήματα και χρήματα, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Έπιασαν τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στον Βόλο
Στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της  ΠΑΕ Α.Ε.Λάρισας Βαγγέλη Πλεξίδα, στσ Τρίκαλα, εισέβαλαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής δύο κουκουλοφόροι την ώρα που κοιμόταν με την σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου, αφού τον ακινητοποίησαν μαζί με τη σύζυγό του και τους έδεσαν, στη συνέχεια σήκωσαν κοσμήματα και χρήματα, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έφυγαν ζητώντας… «συγνώμη για την ταλαιπωρία» από τον εργοστασιάρχη και τη σύζυγό του, οι οποίοι και τελικά λύθηκαν μόνοι τους περί τις 6 το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Κλείσιμο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας φερόταν ανήσυχος τελευταία και αναζητούσε τρόπους προκειμένου να ενισχύσει την ασφάλειά του.

Ήδη η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγές; kosmoslarissa.gr, trikalavoice.gr
Οι ληστές σήκωσαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 100.000 € και μετρητά περίπου 20.000 €. Έφυγαν ζητώντας… «συγνώμη για την ταλαιπωρία» από τον εργοστασιάρχη και τη σύζυγό του, οι οποίοι και τελικά λύθηκαν μόνοι τους περί τις 6 το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης