Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του από ερωτική απογοήτευση

Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του από ερωτική απογοήτευση

Προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή

Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του από ερωτική απογοήτευση
Τέλος στη ζωή του με μία θηλιά στο λαιμό του έβαλε ένας 46χρονος στη Δέρματο της Βιάννου στην Κρήτη. Ο άτυχος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, προχώρησε στο απονεννοημένο διάβημα στην αυλή του σπιτιού του. 

Το άψυχο σώμα του βρήκαν συγγενείς του, χθες στις 23:00 το βράδυ. 
Προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.


Η ερωτική απογοήτευση


Ο 46χρονος ζούσε στην περιοχή πάνω από 25 χρόνια, ήταν αγαπητός σε όλους και εργατικός. Απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και σε χωματουργικά μηχανήματα. Δεν είχε ποτέ δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Ζούσε με την αγαπημένη του, επίσης αλβανικής καταγωγής και όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.
Κλείσιμο

Ο 46χρονος θόλωσε και σύμφωνα με πληροφορίες της είπε: «Όπου βρεις το μηχανάκι μου θα έχω κρεμαστεί». Και δεν άργησε να κάνει πράξη την απειλή του. Κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του, πατώντας πάνω σε μια καρέκλα και περνώντας το σκοινί από το μπαλκόνι. Όταν τον βρήκαν ήταν αργά...

Πηγή: ekriti.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης