Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε ζευγάρι που εξαπάτησε ηλικιωμένη

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε ζευγάρι που εξαπάτησε ηλικιωμένη

Οι δυο Έλληνες, ένας 37χρονος και μια 33χρονη, εμφανίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι μιας 72χρονης γυναίκας και απαίτησαν με αγριάδα τα χρήματα που δήθεν τους όφειλε ο γιος της

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε ζευγάρι που εξαπάτησε ηλικιωμένη
Μέσα στα περιθώρια του αυτοφώρου εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης στην πόλη της Λάρισας, αλλά το ζευγάρι που την εξαπάτησε δεν εντοπίστηκε εγκαίρως για να συλληφθεί και αναζητείται.

Οι δυο Έλληνες, ένας 37χρονος και μια 33χρονη, εμφανίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι μιας 72χρονης γυναίκας και απαίτησαν με αγριάδα τα χρήματα που δήθεν τους όφειλε ο γιος της, απειλώντας ότι θα τον σύρουν στα δικαστήρια. Η ηλικιωμένη πανικοβλήθηκε και προσφέρθηκε να πληρώσει το χρέος του παιδιού της, όμως δεν είχε χρήματα στο σπίτι. Κάπου εκεί, οι δυο απατεώνες έδειξαν να «μαλακώνουν» και της πρότειναν να ξεχρεώσει με τα… κοσμήματά της! 

Η 72χρονη δέχθηκε και τους έδωσε τιμαλφή αξίας 9.000 ευρώ, τα οποία το ζευγάρι πήρε και εξαφανίστηκε! Όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να ανακαλύψουν τα στοιχεία των δραστών, αλλά όχι και να τους συλλάβουν. Έτσι, υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας δικογραφία για απάτη σε βάρος τους και ερευνούν αν έχουν και άλλα θύματα, ακόμη και σε άλλες περιοχές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης