Κοζάνη: Φυγόποινος συνελήφθη με λαθραίο καπνό

Κοζάνη: Φυγόποινος συνελήφθη με λαθραίο καπνό

Ο Αλβανός δράστης αποκαλύφθηκε σε έρευνα που έγινε στον ίδιο και σε συμπατριώτη του από την αστυνομία

Κοζάνη: Φυγόποινος συνελήφθη με λαθραίο καπνό
Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Βοΐου σε δυο Αλβανούς ηλικίας 31 και 52 χρόνων σε περιοχή της Κοζάνης, δεν αποκάλυψε μόνο τον λαθραίο καπνό που είχαν μαζί τους, αλλά και ότι βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα ενώ ο νεότερος από τους δυο ήταν και φυγόποινος.

Στην κατοχή των μη νόμιμων μεταναστών κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 315 γραμμαρίων και οδηγήθηκαν στο τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και διέταξε την κράτηση του φυγόποινου.

*** Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απάτες είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας σε βάρος ενός 32χρονου Έλληνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Δράμας. Μόλις διαπιστώθηκε ότι διώκεται, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έχει κινήσει την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης