Πτολεμαΐδα: Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτη που χτύπησε τρία σπίτια σε μία νύχτα

Πτολεμαΐδα: Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτη που χτύπησε τρία σπίτια σε μία νύχτα

Δράστης ήταν ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη

Πτολεμαΐδα: Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτη που χτύπησε τρία σπίτια σε μία νύχτα
Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Εορδαίας κινητοποιήθηκε για να συλλάβει έναν διαρρήκτη που «χτύπησε» τρία σπίτια μέσα σε λίγη ώρα, τα ξημερώματα της Παρασκευής! Οι άνδρες της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας κατάφεραν να τον πιάσουν μετά την τελευταία εισβολή του.

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε μετά την καταγγελία ενός 29χρονου Έλληνα ότι ένας άγνωστος είχε παραβιάσει το σπίτι του στην Πτολεμαΐδα και είχε αρπάξει 950 ευρώ και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα αξίας 500 ευρώ, έφερε αποτελέσματα. Ο 32χρονος Αλβανός εγκλωβίστηκε πριν προλάβει να διαφύγει και ακινητοποιήθηκε.

Από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του, προέκυψε ότι νωρίτερα ο 32χρονος είχε διαρρήξει και τα σπίτια δυο γυναικών ηλικίας 44 και 74 χρόνων, χωρίς όμως να κλέψει κάτι. Πάνω στον δράστη κατασχέθηκαν δύο γάντια, 140 δηνάρια της π.Γ.Δ.Μ., 150 ευρώ και τα προσωπικά αντικείμενα του 29χρονου τα οποία του αποδόθηκαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε δίωξη για κλοπές στον 32χρονο, ο οποίος ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης