Ταχίνι με γέμιση... χασίς στη Σαμοθράκη

Ταχίνι με γέμιση... χασίς στη Σαμοθράκη

Ο 41χρονος Έλληνας δεν υπολόγισε την όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου που εντόπισε το «εμπόρευμα»

Ταχίνι με γέμιση... χασίς στη Σαμοθράκη
Πήρε τα μέτρα του για να μεταφέρει χασίς στη Σαμοθράκη, όπου πήγαινε για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά ξέχασε την... όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου ένας 41χρονος Έλληνας, που είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε ένα πλαστικό δοχείο γεμάτο με... ταχίνι!

Στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε τη νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,1 γραμμαρίων που κρυβόταν μέσα στην αποσκευή του δράστη κι έτσι ο 41χρονος συνελήφθη. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των γονιών του, στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν μία σύριγγα με χασισέλαιο και ένα βάζο με την ίδια ουσία!

Στη συνέχεια, στο σπίτι όπου κατοικεί ο 41χρονος στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν κορφάδες κάνναβης βάρους 19,9 γραμμαρίων, κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 139,5 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 35,2 γραμμαρίων, υπολείμματα ενός δενδρυλλίου 88,6 γραμμαρίων, 15 τσιγαριλίκια, δύο βαζάκια με χασισέλαιο, 67 σπόροι, μία ηλεκτρονική μαζί με δυο χειροκίνητες συσκευές και δύο πίπες για την εισπνοή ναρκωτικών, τρεις θρυμματιστές και ένα λίτρο αιθανόλης! Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης