Αθλητές των... extreme sports έγιναν αστυνομικοί για να πιάσουν τον χασισοκαλλιεργητή

Αθλητές των... extreme sports έγιναν αστυνομικοί για να πιάσουν τον χασισοκαλλιεργητή

Τεράστια χασισοφυτεία σε ορεινή περιοχή της Αιγιαλείας - Το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που κλήθηκε για να παραλάβει τα δενδρύλλια, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη δύσβατη χαράδρα λόγω των ισχυρών ανέμων και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τα μεταφέρουν στους... ώμους! 

Αθλητές των... extreme sports έγιναν αστυνομικοί για να πιάσουν τον χασισοκαλλιεργητή
Αθλητές των... extreme sports έγιναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών για να κατάσχουν την τεράστια χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε ορεινή περιοχή της Αιγιαλείας ένας 35χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή και ήδη κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα!

Μετά τον εντοπισμό της φυτείας με τα 750 δενδρύλλια κάνναβης και την σύλληψη του δράστη,οι  άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και άλλων υπηρεσιών της Ασφαλείας έπρεπε να μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος τα εκατοντάδες χασισόδεντρα και τα ευρήματα από το αυτοσχέδιο αντίσκηνο του 35χρονου. Για να γίνει αυτό, όμως, έπρεπε να τα κουβαλήσουν με τα χέρια σε μια εξαιρετικά δύσβατη περιοχή.

Το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που κλήθηκε για να παραλάβει τα δενδρύλλια, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη δύσβατη χαράδρα λόγω των ισχυρών ανέμων και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τα μεταφέρουν στους... ώμους! Έτσι, χρειάστηκαν περισσότερο από τρεισήμισι ώρες για να κατεβούν με το όχι και ευκαταφρόνητο φορτίο από την απόκρημνη ορεινή δασική περιοχή και να κινηθούν μέσα σε... ποτάμι, ώσπου να φτάσουν σε μια πεδινή περιοχή την οποία μπορούσε να προσεγγίσει το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο φόρτωσαν τα χασισόδεντρα!

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης