Φλώρινα: 50χρονος Έλληνας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο δάσος

Φλώρινα: 50χρονος Έλληνας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο δάσος

Στον χώρο της φυτείας βρέθηκαν 18 μεγάλων διαστάσεων δενδρύλλια τα οποία ξεπερνούσαν σε ύψος τα τρία μέτρα και ξεριζώθηκαν

Φλώρινα: 50χρονος Έλληνας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο δάσος
Επ' αυτοφώρω συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν σε μια δασική περιοχή της Φλώρινας έναν 50χρονο Έλληνα, την στιγμή που πλησίαζε στην χασισοφυτεία που καλλιεργούσε για να την περιποιηθεί.

Στον χώρο της φυτείας βρέθηκαν 18 μεγάλων διαστάσεων δενδρύλλια τα οποία ξεπερνούσαν σε ύψος τα τρία μέτρα και ξεριζώθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στο αγρόκτημα του 50χρονου σε περιοχή της Φλώρινας, όπου κατασχέθηκαν 17,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια κορυφή δενδρυλλίου. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

*** Ο σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε στη σύλληψη δυο Ελλήνων ηλικίας 45 και 44 χρόνων στην Πρέβεζα, όταν «μύρισε» τα ναρκωτικά που κατείχαν από κοινού. Πάνω τους, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,9 γραμμαρίων και μία με μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους ενός γραμμαρίου. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης