Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους στην Κομοτηνή

Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους στην Κομοτηνή

Ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά σε ένα κατάστημα, συστήθηκε ως ελεγκτής της Α.Α.Δ.Ε. και αποπειράθηκε να εξαπατήσει την 40χρονη ιδιοκτήτρια

Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους στην Κομοτηνή
Παρακολουθούσε την επικαιρότητα και ήξερε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει εξαπολύσει «σαφάρι» σε όλη την Ελλάδα για επιχειρήσεις που διαπράττουν φορολογικές παραβάσεις, ένας 51χρονος. Σκέφτηκε, λοιπόν, να το εκμεταλλευτεί κάνοντας... δικούς του ελέγχους σε επιχειρήσεις της Κομοτηνής!

Ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά σε ένα κατάστημα, συστήθηκε ως ελεγκτής της Α.Α.Δ.Ε. και αποπειράθηκε να εξαπατήσει την 40χρονη ιδιοκτήτρια, κάνοντας δήθεν έλεγχο στην επιχείρηση. Με το πρόσχημα ότι διαπίστωσε κάποιες παραβάσεις, ζήτησε χρήματα από την 40χρονη στην οποία δεσμεύτηκε να μην γίνει άλλος έλεγχος!
Κλείσιμο

Όμως, εκείνη αντιλήφθηκε ότι ήταν απατεώνας και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι
αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από την γυναίκα ξεκίνησαν έρευνες και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 51χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Κομοτηνής για την προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντιποίηση αρχής, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης