Λάρισα: Στη φυλακή φυγόποινος με τελεσίδικη απόφαση

Λάρισα: Στη φυλακή φυγόποινος με τελεσίδικη απόφαση

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών για κλοπή 

Λάρισα: Στη φυλακή φυγόποινος με τελεσίδικη απόφαση
Ελεύθερος κυκλοφορούσε, παρά την τελεσίδικη καταδίκη του για κλοπή από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, ένας 52χρονος Έλληνας φυγόποινος, ως την στιγμή που εντόπισαν τα ίχνη του οι άνδρες της Ασφάλειας. 

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα, καθώς διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 34χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

*** Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 48χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, απείθεια και αντίσταση, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης