Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας στις Σέρρες

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας στις Σέρρες

Δυο διαφορετικά περιστατικά κλοπών με δράστιδες γυναίκες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέσα σε λίγη ώρα σε διαφορετικές περιοχές οι αστυνομικές υπηρεσίες

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας στις Σέρρες
Δυο διαφορετικά περιστατικά κλοπών με δράστιδες γυναίκες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέσα σε λίγη ώρα σε διαφορετικές περιοχές οι αστυνομικές υπηρεσίες των Σερρών και κατάφεραν και στις δυο περιπτώσεις να συλλάβουν τις δράστιδες.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε την διάρρηξη στο σπίτι μιας 46χρονης γυναίκας σε περιοχή των Σερρών, την οποία εξιχνίασαν άμεσα οι αστυνομικοί του τμήματος Ροδολίβους. Η 42χρονη Ελληνίδα που άρπαξε πέντε χρυσά δαχτυλίδια και δυο χρυσές λίρες, σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας, συνελήφθη λίγο αργότερα μαζί με έναν 47χρονο συνεργό της που την βοήθησε να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας επενέβησαν άμεσα σε μια άλλη περιοχή των Σερρών, όταν ειδοποιήθηκαν από τον 59χρονο ιδιοκτήτη ενός σπιτιού ότι μια 39χρονη μπήκε κρυφά μέσα αλλά τράπηκε σε φυγή μόλις την αντιλήφθηκε, μαζί με μια 20χρονη που περίμενε απ’ έξω φυλάγοντας τσίλιες. Και οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση. Οι δράστες και των δυο υποθέσεων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για κλοπή για το ζευγάρι και για απόπειρα κλοπής για τις άλλες δυο επίδοξες κλέφτρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης