Κιλκίς: Με... κουπιά έφταναν οι καλλιεργητές στην τεράστια χασισοφυτεία

Κιλκίς: Με... κουπιά έφταναν οι καλλιεργητές στην τεράστια χασισοφυτεία

Χρησιμοποιούσαν ως «δρόμο» ένα αρδευτικό κανάλι στα σύνορα των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης!

Κιλκίς: Με... κουπιά έφταναν οι καλλιεργητές στην τεράστια χασισοφυτεία
Κωπηλατώντας με μια... βάρκα (!) πήγαιναν δύο 52χρονοι Έλληνες στην τεράστια χασισοφυτεία με τα εκατοντάδες γιγαντιαία δενδρύλλια που καλλιεργούσαν σε μια βαλτώδη έκταση, χρησιμοποιώντας ως «δρόμο» ένα αρδευτικό κανάλι στα σύνορα των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης!

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν. Όμως, οι δράστες αντιστάθηκαν και ο ένας από αυτούς κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου. Συνελήφθη, όμως, ο συνομήλικος συνεργός του και στο σπίτι του κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,22 γραμμαρίων. 

Μέσα στο βάλτο, οι αστυνομικοί μέτρησαν συνολικά 432 δενδρύλλια κάνναβης, που το ύψος τους έφτανε τα τρία μέτρα και τα ξερίζωσαν! Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν η βάρκα που χρησιμοποίησαν οι καλλιεργητές, δύο βενζινοκίνητες γεννήτριες για το πότισμα των δενδρυλλίων, μία μηχανή ραντίσματος και άλλα εργαλεία. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του και σε βάρος του συνεργού του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης