Στους «most wanted» εγκληματίες της Ευρώπης ο Βασίλης Παλαιοκώστας

Στους «most wanted» εγκληματίες της Ευρώπης ο Βασίλης Παλαιοκώστας

«Η αστυνομία σε θέλει πίσω το καλοκαίρι» είναι ο τίτλος της θερινής καμπάνιας της Europol

Στους «most wanted» εγκληματίες της Ευρώπης ο Βασίλης Παλαιοκώστας
Μια θέση στην ιστοσελίδα της Europol που δημιουργήθηκε για την αναζήτηση πληροφοριών για τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Ευρώπης στο πλαίσιο θερινής καμπάνιας της ευρωπαϊκής υπηρεσίας έχει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Η καμπάνια, στα πλαίσια της οποίας για τους καταζητούμενους 21 χωρών έχουν δημιουργηθεί και κάποιες «καρτ-ποστάλ», έχει τίτλο «η αστυνομία σε θέλει πίσω αυτό το καλοκαίρι».

Στην καρτέλα καθενός εκ των κατηγορουμένων αναφέρονται τα αδικήματα τα οποία έχουν διαπράξει, τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και η κατάσταση στην οποια βρίσκεται η υπόθεση.

Κλείσιμο
Ειδικά για τον Παλαιοκώστα επισημαίνεται ότι «απέδρασε από τη φυλακή» και στη συνέχει γίνεται η ακόλουθη περιγραφή:

«Ο καταζητούμενος κρατούνταν για διάφορα εγκλήματα, ανάμεσα στα οποία ήταν ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, απαγωγή, διακεκριμένη κατοχή όπλων, εκρηκτικών και εκρηκτικών μηχανισμών, παραποίηση εγγράφων, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκβίαση, παράνομη ιδιοποίηση αεροπορικών μέσων και παραβίαση κανόνων για την ασφάλεια των πρήσεων. Δραπέτευσε την 22/2/2009 και έκτοτε η διαμονή του είναι άγνωστη». 

Σύμφωνα με την Καθημερινή που μίλησε με εκπρόσωπο της Europol ο Παλαιοκώστας εντάχθηκε στην ιστοσελίδα με τους most wanted εγκληματίες της Ευρώπης στο τέλος Μαΐου του 2017 αν και η συγκεκριμένη δυνατότητα υπήρχε από τον Ιανουάριο του 2016.




Δείτε βίντεο:
Β. Παλαιοκώστας: Στους «most wanted» εγκληματίες της Ευρώπης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης