Αττικό νοσοκομείο: Ως τις 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για 110 θέσεις εποχικών υπαλλήλων

Αττικό νοσοκομείο: Ως τις 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για 110 θέσεις εποχικών υπαλλήλων

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης - Διαβάστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Αττικό νοσοκομείο: Ως τις 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για 110 θέσεις εποχικών υπαλλήλων
Στη πρόσληψη 110 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του, προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα δεν θα υπερβαίνει το όριο που θέτει ο νόμος, έως και την 31/12/2018. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλουν την αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

Κλείσιμο
1) Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου π.χ. Ε.Δ.Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ. 

2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης. 

3) Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο δηλαδή : α) βεβαίωση εργοδότη που θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης ή β) κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του  ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του ή γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: 
http://dimosio.gr/

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης