Πρέβεζα: 33χρονος Έλληνας έκρυβε χασίς στο αυτοκίνητο και στο υπόγειο

Πρέβεζα: 33χρονος Έλληνας έκρυβε χασίς στο αυτοκίνητο και στο υπόγειο

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον είχαν στοχοποιήσει

Πρέβεζα: 33χρονος Έλληνας έκρυβε χασίς στο αυτοκίνητο και στο υπόγειο
Προσεκτικός, αλλά όχι αρκετά, ήταν ένας 33χρονος Έλληνας που διακινούσε ποσότητες χασίς στην Πρέβεζα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον είχαν στοχοποιήσει ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν, δεν ξεγελάστηκαν από τη μικρή ποσότητα που βρήκαν όταν του έκαναν έλεγχο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, βρήκαν πάνω στον ύποπτο μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και άλλη μια στο αυτοκίνητό του, συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων. Όταν, όμως, ο τετράποδος ανιχνευτής “ξεσκόνισε” το σπίτι του, ανακάλυψε στο υπόγειο άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 51 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

*** Στο σπίτι του στην Ιεράπετρα έκρυβε ναρκωτικά και ένας 43χρονος Έλληνας για τον οποίο δέχθηκαν πληροφορίς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου. Όταν έκαναν έρευνα, βρήκαν μια συσκευασία με 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τον 43χρονο, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης