Μίνι χασισοφυτείες σε Αγρίνιο, Βόλο και Λιβαδειά

Μίνι χασισοφυτείες σε Αγρίνιο, Βόλο και Λιβαδειά

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών

Μίνι χασισοφυτείες σε Αγρίνιο, Βόλο και Λιβαδειά
Η μικρή “οικιακή” χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας ένας 44χρονος, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου οι οποίοι έγιναν αποδέκτες σχετικής πληροφορίας και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 44χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,40 μέτρου και τα ξερίζωσαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

*** Την ίδια κατάληξη είχε και ένας 59χρονος ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στον Βόλο, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στον κήπο του τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

***Αλλά και στη Λιβαδειά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 39χρονος όταν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά της επιχείρησής του βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,55 εκατοστών και 1,10 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης