Διαρρήξεις με πλούσια λεία σε Πάρο και Μύκονο

Διαρρήξεις με πλούσια λεία σε Πάρο και Μύκονο

Στην Πάρο άρπαξαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα - Στη Μύκονο πήραν τιμαλφή μεγάλης αξίας και προσωπικά αντικείμενα

Διαρρήξεις με πλούσια λεία σε Πάρο και Μύκονο
Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» ένα σπίτι στην περιοχή Αγκαιριά της Πάρου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στους αστυνομικούς του τμήματος του νησιού ο ιδιοκτήτες, οι δράστες άρπαξαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Πλούσια λεία είχε και η διάρρηξη που καταγγέλθηκε με καθυστέρησης… μιας εβδομάδας (!) στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου! Όπως κατήγγειλε το απόγευμα της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, άγνωστος παραβίασε την πόρτα το βράδυ της… προηγούμενης Παρασκευής και άρπαξε τιμαλφή μεγάλης αξίας και προσωπικά αντικείμενα. Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον λόγο άργησε να δηλώσει την κλοπή.

*** Ακόμη και τις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών στον Καϊάφα Ηλείας έβαλαν στο μάτι οι διαρρήκτες! Τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστος παραβίασε έναν φεγγίτη της επιχείρησης και άρπαξε… φάρμακα! Οι αστυνομικοί του τμήματος Ζαχάρως διενεργούν προανάκριση για την κλοπή και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης