Τήνος: Η Βασιλική Θάνου παραβρέθηκε σε λειτουργία στο Ναό της Ευαγγελίστριας

Τήνος: Η Βασιλική Θάνου παραβρέθηκε σε λειτουργία στο Ναό της Ευαγγελίστριας

Η διευθύντρια του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού βρέθηκε στους εορτασμούς της Τήνου για τα 195 χρόνια από το όραμα της Αγίας Πελαγίας που οδήγησε στην εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας 

Τήνος: Η Βασιλική Θάνου παραβρέθηκε σε λειτουργία στο Ναό της Ευαγγελίστριας
Στο νησί της Τήνου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η κυρία Βασιλική Θάνου, υπό την νέα της ιδιότητα, της διευθύντριας του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, καθώς παρέστη στους λαμπρούς εορτασμούς του νησιού για τα 195 χρόνια από το όραμα της Αγίας Πελαγίας που οδήγησε στην εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στην ιστορική Μονή της «Κυρίας των Αγγέλων» στο Κεχροβούνι.

Το πρωί της Κυριακής, μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας στον Ναό της Ευαγγελίστριας Τήνου, η εικόνα μεταφέρθηκε με λιτανευτική πομπή στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου και εκεί τελέσθηκε μεγαλοπρεπή λειτουργία. Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε Εσπερινός στο Ναό της Ευαγγελίστριας, όπου η παρουσία της κυρίας Θάνου δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες. 

Κλείσιμο






Εκτός από την κυρία Θάνου, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, φορείς, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και χιλιάδες πιστοί. 

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το imsyrou.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης