Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διαρρήξεις σε σχολεία

Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διαρρήξεις σε σχολεία

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στα σχολεία

Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διαρρήξεις σε σχολεία
Αδυναμία στους… εκπαιδευτικούς χώρους φαίνεται πως είχαν μια ανήλικη Ελληνίδα και ο επίσης Έλληνας φίλος της, οι οποίοι εισέβαλαν μέσα σε τρεις ημέρες σε δυο σχολεία στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και άρπαξαν ό,τι βρήκαν. 

Οι κλοπές είχαν γίνει από τις 11 ως τις 14 Ιουλίου και το ζευγάρι των νεαρών διαρρηκτών ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας. Ο 20χρονος και η 17χρονη φίλη του είχαν ερευνήσει τους εσωτερικούς χώρους των δυο σχολείων και είχαν αρπάξει ένα μικρό χρηματικό ποσό και μία τηλεόραση από το κυλικείο του πρώτου και ένα laptop και μία οθόνη από το δεύτερο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στα σχολεία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

*** Πάθος με τα ποδήλατα είχε ένας 25χρονος Αλβανός, ειδικά στα… κλεμμένα! Στην κατοχή του, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, στο Ρέθυμνο βρέθηκαν δύο ποδήλατα, το ένα από τα οποία είχε κλέψει ο ίδιος, ενώ το άλλο το είχε αγοράσει από… αυτόν που το έκλεψε, με σκοπό να το μεταπουλήσει! Τα ποδήλατα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες και σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.




Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης