«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σπίτι στην Πάτρα

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σπίτι στην Πάτρα

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε από την περασμένη Δευτέρα ως την Παρασκευή και οι διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σπίτι στην Πάτρα
Για μια ακόμη φορά, ένα χρηματοκιβώτιο έκανε φτερά μέσα από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην Πάτρα, κάνοντας τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να πιστεύουν ότι ίσως οι δράστες είναι οι ίδιοι που έχουν «σηκώσει» και άλλα χρηματοκιβώτια τους τελευταίους μήνες!

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος πρώτου ορόφου απουσίαζε από την περασμένη Δευτέρα ως την Παρασκευή και οι διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι. Τρύπωσαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που είχε ξεχαστεί μισάνοιχτο και δεν άργησαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το σεβαστό ποσό των 15.000 ευρώ, κοσμήματα και ένα φορητό υπολογιστή.

Παραμένει άγνωστο πώς έβγαλαν από το σπίτι το μεταλλικό κουτί, καθώς η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη! Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που στρέφει τις έρευνες σε άτομα από το περιβάλλον του 52χρονου. Προς το παρόν, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης