Κάλυμνος: 31χρονος Έλληνας έκλεψε δυο φορές το ίδιο σπίτι!

Κάλυμνος: 31χρονος Έλληνας έκλεψε δυο φορές το ίδιο σπίτι!

Δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Κάλυμνος: 31χρονος Έλληνας έκλεψε δυο φορές το ίδιο σπίτι!
Δυο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες εισέβαλε στο ίδιο σπίτι στην Κάλυμνο ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε την πρώτη φορά  χρήματα και τη δεύτερη διάφορα προσωπικά αντικείμενα! Οι κλοπές, που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο και την περασμένη Τετάρτη, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Καλυμνίων.

Σε βάρος του 31χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω. Όμως, δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στο νησί.

*** Ένα ανήλικο αγόρι ήταν ο διαρρήκτης που παραβίασε την πόρτα της κατοικίας ενός 74χρονου στην Ρόδο στις 7 Ιουνίου, με σκοπό να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του 16χρονου Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου για τους γονείς του.

*** Βρήκε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα στο σπίτι ενός 23χρονου στην Κάτω Αχαΐα και τρύπωσε μέσα ένας 20χρονος Μολδαβός, ο οποίος έκλεψε 550 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Κατά την διαφυγή του, όμως, τον είδε ο ιδιοκτήτης και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι τον εντόπισαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν.


Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης