Ανήλικος ο δράστης της κλοπής κοσμημάτων στο Αιτωλικό

Ανήλικος ο δράστης της κλοπής κοσμημάτων στο Αιτωλικό

Ο 17χρονος βρέθηκε μετά από αναζητήσεις των ανδρών του τμήματος Αιτωλικού και της Ασφαλείας Μεσολογγίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος κλοπή κατά συναυτουργία

Ανήλικος ο δράστης της κλοπής κοσμημάτων στο Αιτωλικό
Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθεροι, τόσο ο ανήλικος που συνελήφθη για την κλοπή των κοσμημάτων από το σπίτι μιας ηλικιωμένης το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο Αιτωλικό, όσο και ο 22χρονος συνεργός του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται όπως και ένας τρίτος, άγνωστος ακόμη.

Οι δυο νεαροί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι να... συνεχίσουν την δράση τους! Μαζί με τον τρίτο συνεργό τους, είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 77χρονης από το παράθυρο της κουζίνας που η ηλικιωμένη είχε ξεχάσει να ασφαλίσει και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 600 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 10.000 ευρώ.

Ο 17χρονος βρέθηκε μετά από αναζητήσεις των ανδρών του τμήματος Αιτωλικού και της Ασφαλείας Μεσολογγίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα έχουν οι συνεργοί του, οι έρευνες για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης