Λάρισα: Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκη για επιταγές

Λάρισα: Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκη για επιταγές

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι ο 51χρονος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί επιταγών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα

Λάρισα: Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκη για επιταγές
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ εκκρεμούσε σε βάρος ενός 51χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι ο 51χρονος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί επιταγών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να βρει τα απαραίτητα χρήματα για να εξαγοράσει την ποινή.

*** Στην Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 35χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας διέταξε να μεταφερθεί στις φυλακές για να την εκτίσει.

Κλείσιμο
*** Πάλι στην Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μια 55χρονη Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

*** Και φυγόποινος και καταζητούμενος ήταν ένας 35χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Καλαμπάκα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο ανακριτής Πρωτοδικείου Πειραιά είχε εκδώσει ένταλμα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε βάρος του φυγόποινου, που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης