Διέφυγε στην Ελλάδα για να μην πληρώνει διατροφή!

Διέφυγε στην Ελλάδα για να μην πληρώνει διατροφή!

Τα ίχνη του φυγόποινου αλλοδαπού εντοπίστηκαν στο Αγρίνιο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος ταυ εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο της χώρας του

Διέφυγε στην Ελλάδα για να μην πληρώνει διατροφή!
Για να μην καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του και το παιδί τους την διατροφή που είχε ορίσει το δικαστήριο, το έσκασε κρυφά από την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα ένας 40χρονος Αλβανός! Όμως, μετά την καταδίκη του για παραβίαση της χορήγησης διατροφής, οι αρχές της Αλβανίας εξέδωσαν Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Τα ίχνη του φυγόποινου αλλοδαπού εντοπίστηκαν στο Αγρίνιο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος ταυ εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο της χώρας του με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και τον συνέλαβαν. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και δρομολογήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας για κλοπή κατά συναυτουργία, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Κλείσιμο
*** Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Έκαναν έλεγχο σε έναν 37χρονο Έλληνα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Και φυγόποινος ήταν και παράνομα βρισκόταν στη χώρα ένας 56χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Στη Ναύπακτο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας ένας 50χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που του έγινε, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για παράβαση του νόμου περί υπεύθυνης δήλωσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης