Εξαπάτησαν επιχειρηματίες στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία

Εξαπάτησαν επιχειρηματίες στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία

Το θύμα παρέδωσε τα κλιματιστικά στις 12 Ιουλίου, όπως είχαν συμφωνήσει σε τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες, αλλά ο αγοραστής δεν κατέβαλε ποτέ το αντίτιμο 

Εξαπάτησαν επιχειρηματίες στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία
Σαν... πρωτάρης την “πάτησε” ένας 44χρονος έμπορος ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού που διατηρεί κατάστημα  στο Αγρίνιο, ο οποίος δέχθηκε παραγγελία για 12 κλιματιστικά αξίας 5.000 ευρώ από έναν υποτιθέμενο συνάδελφό του με έδρα στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.

Το θύμα παρέδωσε τα κλιματιστικά στις 12 Ιουλίου, όπως είχαν συμφωνήσει σε τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες, αλλά ο αγοραστής δεν κατέβαλε ποτέ το αντίτιμο και διέκοψε κάθε επαφή! Ο άτυχος επιχειρηματίας κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Αγρινίου που διενεργεί προανάκριση και έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος αγνώστου. 

*** Θύμα απάτης έπεσε και η 61χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στην Αμφιλοχία,  από το οποίο ένας άγνωστος νεαρός αγόρασε ποτά αξίας 25 ευρώ και πλήρωσε με ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ. Η γυναίκα του έδωσε τα ρέστα, αλλά όταν έφυγε ο “πελάτης” διαπίστωσε πως το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό! Έρευνα για τον εντοπισμό του παραχαράκτη διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης