Φονικός σεισμός: Σε κίνδυνο η ζωή δύο τραυματιών - Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Φονικός σεισμός: Σε κίνδυνο η ζωή δύο τραυματιών - Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Πρόκειται για έναν 23χρονο Νορβηγό και έναν 21χρονο Σουηδό

Φονικός σεισμός: Σε κίνδυνο η ζωή δύο τραυματιών - Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση δύο από τους τουρίστες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του φονικού σεισμού των 6,6 Ρίχτερ στην Κω, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Νορβηγό, ο οποίος έχει ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια του.
Αρχικά έφθασε το πρωί στο νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και πολλαπλά κατάγματα στο άλλο, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και το άλλο άκρο. 

Ο δεύτερος τραυματίας που επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση είναι ένας Σουηδός, 21 ετών, που βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε ορθοπεδικά χειρουργεία τις επόμενες ώρες. 
Κλείσιμο

Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Είναι ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο δεξί του μάτι και χειρουργείται. Η τέταρτη τραυματίας είναι μια 28χρονη Ελληνίδα, η οποία έχει κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης και κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης