Εξιχνίασαν διαρρήξεις με αλλοδαπούς δράστες στη Θεσπρωτία

Εξιχνίασαν διαρρήξεις με αλλοδαπούς δράστες στη Θεσπρωτία

Με τη βοήθεια του τοπικού γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών που αξιοποίησε κατάλληλα τα εύρηματα τα οποία είχαν περισυλλεγεί

Εξιχνίασαν διαρρήξεις με αλλοδαπούς δράστες στη Θεσπρωτία
Δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει με διαφορά λίγων ημερών σε μονοκατοικίες διαφορετικών περιοχών της Θεσπρωτίας εξιχνίασαν οι αστυνομικές υπηρεσίες, με τη βοήθεια του τοπικού γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών που αξιοποίησε κατάλληλα τα εύρηματα τα οποία είχαν περισυλλεγεί.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στην διάρρηξη που έγινε στις 25 Μαΐου σε μια μονοκατοικία στην περιοχή Κεστρίνη, όταν είχαν κλαπεί διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος Αλβανός και σε βάρος του οι αστυνομικοί του τμήματος Σαγιάδας σχημάτισαν δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η δεύτερη διάρρηξη είχε γίνει σε άλλη μονοκατοικία στην Ηγουμενίτσα η οποία ήταν ακατοίκητη το διάστημα από την Πρωτοχρονιά ως τις 19 Μαΐου και εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, που ταυτοποίησε τα αποτυπώματα ενός 17χρονου Αλγερινού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που και αυτή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις γυναίκες ηλικίας 47, 50 και 57 χρόνων που διέρρηξαν ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία, καθώς και τον 24χρονο τσιλιαδόρο τους. Οι δράστιδες δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι καθώς έγιναν αντιληπτές, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί προανάκριση για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης