Βόλος: Μεθυσμένος, χτύπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να κάψει το σπίτι

Βόλος: Μεθυσμένος, χτύπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να κάψει το σπίτι

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας σε περιοχή του Πηλίου, όταν ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού

Βόλος: Μεθυσμένος, χτύπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να κάψει το σπίτι
«Καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο σε έναν 40χρονο από τον Βόλο που βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και, αφού χτύπησε τη μητέρα του με γροθιά στο πρόσωπο, περιέλουσε με οινόπνευμα τα έπιπλα του σπιτιού με σκοπό να τους βάλει φωτιά!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας σε περιοχή του Πηλίου, όταν ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού. Λίγο πριν προκαλέσει καταστροφή, τον πρόλαβε ο αδελφός του, που άκουσε τη φασαρία και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Αφού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να του πάρει τον αναπτήρα, τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Μετά την άσκηση δίωξης για ενδοοικογενειακή βία, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα εμπρησμού, ο 40χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου ισχυρίστηκε ότι βγήκε εκτός ελέγχου επειδή η μητέρα του τον χαστούκισε και ότι κατά την διάρκεια του καβγά η μητέρα και ο αδελφός του τον έριξαν στο δάπεδο και τον χτυπούσαν στο κεφάλι με έναν πλάστη! Όμως, δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως. Ωστόσο, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης