Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!
1. Την εφημερίδα

2. To ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα παρεξηγήσεων και ανατροπών  “Σκίος” του Βρετανού συγγραφέα Μάικλ Φρέιν


Η «Σκίος» είναι ένα φανταστικό νησί στο Αιγαίο, ένας τόπος όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα δήθεν επιστημονικό συνέδριο. Και, όντως, συμβαίνουν -αλλά από την ανάποδη.

Ο Μάικλ Φρέιν είναι Βρετανός δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας, μεταφραστής ρώσων κλασικών και φυσικά μυθιστοριογράφος. Έχει συγγράψει δεκατρία θεατρικά έργα και οκτώ μυθιστορήματα, εκ των οποίων το παρόν ήταν υποψήφιο για το βραβείο Μπούκερ.  

Κλείσιμο
Με το ιδιαίτερο χιούμορ του παρουσιάζει μια καλοστημένη φάρσα, σχολιάζοντας με μοναδική ευφυία τους διανοούμενους, τους κοινωνικά φιλόδοξους και τους πάμπλουτους αλλά τόσο ευαίσθητους φιλάνθρωπους. Πίσω από τις παρεξηγήσεις που μπερδεύουν ανεπανόρθωτα τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του, ο πανούργος Μάικλ Φρέιν (Michael Frayn) σατιρίζει τον ψεύτικο κόσμο των διανοουμένων. Όλα είναι αλληγορικά στο νησί της Σκίου, αλλά και όλα εντελώς αληθοφανή: Κάθε χαρακτήρας συμβολίζει και μια όψη της πλάνης που σερβίρεται και αναμασάται στους κύκλους της δήθεν υψηλού πνεύματος.

Αφετηρία όλων των ανατροπών είναι η σύγχυση ανάμεσα σε δύο (υποτίθεται) αντιδιαμετρικά αντίθετες προσωπικότητες: Ο διάσημος καθηγητής πανεπιστημίου Γουίλφρεντ, κάθε άλλο παρά γοητευτικός ως άνδρας, έρχεται στην Ελλάδα και τη Σκίο σαν μεγάλος αστέρας ενός επιστημονικού συνεδρίου. Μαζί του φτάνει, εντελώς συμπτωματικά ο Όλιβερ Φοξ, ένας τυχοδιώκτης, κατά συρροήν εραστής και οτιδήποτε άλλο εκτός από διανοούμενος. Ο συγγραφέας, σαν να έκανε πείραμα, αντιμεταθέτει τους ρόλους. Και το αποτέλεσμα είναι κωμικό μέχρι δακρύων.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!






3. Και δύο μεγάλα περιοδικά, για να τα έχετε όλα 

Το Olive, ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 



To οlive Αυγούστου Σεπτεμβρίου είναι διπλό και ταξιδιάρικο...


Γεμίζει ένα τραπέζι Αιγαίο με συνταγές από τα νησιά και
δοκιμάζει ιδιαίτερα πιάτα της Τήνου σ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.
Κάνει BBQ στο φούρνο της κουζίνας και …
παίρνει μαθήματα σούσι.
Κερνάει ζουμερά γλυκά με ροδάκινο και 
έχει δροσερές ιδέες με λεμόνι.

Πού αλλού; 
Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 



Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα


Και αυτή την Κυριακή

Έχεις ΘΕΜΑ;
Έχεις και σταυρόλεξα!!

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Και αυτή την Κυριακή όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης