Έπιασαν φυγόποινους «πιστολέρο» σε Πάτρα και Πύργο

Έπιασαν φυγόποινους «πιστολέρο» σε Πάτρα και Πύργο

Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή

Έπιασαν φυγόποινους «πιστολέρο» σε Πάτρα και Πύργο
Τα «παιχνίδια» με τα όπλα άρεσαν σε έναν 35χρονο Έλληνα που το έριχνε στις μπαλωθιές, όταν όμως καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας φρόντισε να εξαφανιστεί για να μην εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ωστόσο, εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 29 μηνών για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοχρησία, έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και τον συνέλαβαν. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή.

*** Ένας άλλος «πιστολέρο», που εκτός από παράνομη οπλοφορία είχε καταδικαστεί και για ληστεία, συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, οδηγήθηκε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Κλείσιμο
*** Στην Κω, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 43χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, με ποινή φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών. Και αυτός μετήχθη στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Ρουμάνος, ο οποίος αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της πατρίδας του για απάτη και χρήση πλαστού έγγραφου. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης