Στο εδώλιο σήμερα η 27χρονη «φόνισσα του Κορωπίου»

Στο εδώλιο σήμερα η 27χρονη «φόνισσα του Κορωπίου»

Η δίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο αλλά διεκόπη για σήμερα λόγω της αποχής που πραγματοποιούσαν τότε οι δικηγόροι

Στο εδώλιο σήμερα η 27χρονη «φόνισσα του Κορωπίου»
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα η 27χρονη γυναίκα, αποκαλούμενη ως «φόνισσα του Κορωπίου», η οποία το βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016, επισκέφτηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της και τη δολοφόνησε με μαχαίρι, μπροστά στα μάτια των παιδιών της. 

Η δίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο αλλά διεκόπη για σήμερα λόγω της αποχής που πραγματοποιούσαν τότε οι δικηγόροι. 

Η κατηγορουμένη φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 41χρονο σύζυγο του θύματος, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει και δυο παιδιά.

Το φονικό έγινε βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της. Έπειτα από έναν έντονο καβγά έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε θανατηφόρα χτυπήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της. Το θύμα ηλικίας 35 ετών είχε επίσης δυο παιδιά με τον 41χρονο, με τον οποίο είχε παντρευτεί και βρίσκονταν σε διάσταση. 

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα απλώς να τη φοβερίσω… Μου είπε έλα να δεις τον άνδρα σου και τότε εγώ θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξα σπίτι της…», είχε πει στην προανακριτική της απολογία η κατηγορουμένη σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα η 26χρονη, τότε, γυναίκα οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα. Στις φυλακές όμως οδηγήθηκε και ο 41χρονος εραστής της καθώς την επόμενη μέρα του φονικού προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβολώντας με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά.

Πλέον, ο  41χρονος έχει αποφυλακιστεί και όπως ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στο protothema.gr, κύριο μέλημά του είναι να βγάλει την σύντροφό του από την φυλακή και να ζήσουν μακριά από όλους και όλοι μαζί με τα παιδιά τους. Μάλιστα ανέφερε πως πλέον δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με την σύζυγο του, την αδικοχαμένη 35χρονη.
 


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης