Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»: Μετά τα εγκαίνια και τις κορδέλες, κλείσιμο κλινικών

Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»: Μετά τα εγκαίνια και τις κορδέλες, κλείσιμο κλινικών

Έκλεισε η Νεφρολογική λόγω έλλειψης γιατρών

Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»: Μετά τα εγκαίνια και τις κορδέλες, κλείσιμο κλινικών
Το «λουκέτο» της νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» λίγες μόλις ώρες μετά την τέλεση των εγκαινίων για την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας. 

Η  Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας  στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Κλείσιμο
Στα εγκαίνια του  νέου κτιρίου του Αγ.Ανδρέα η  Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐα, παρενέβη τονίζοντας ότι τα κτίρια χωρίς προσωπικό δεν φτάνουν και ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό, ειδικά στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο,  είναι τεράστιες.

Οι επίσημοι και οι οπαδοί των κυβερνώντων περίπου χαρακτήρισαν αυτά γκρίνιες αφού γίνονται προσλήψεις και η κατάσταση διορθώνεται…

Την επομένη κιόλας των εγκαινίων έκλεισε η ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Αγ.Ανδρέα  λόγω έλλειψης γιατρών ειδικευμένων και κυρίως ειδικευόμενων. Οι ασθενείς της Νεφρολογικής μεταφερθήκαν στην Παθολογική όπου θα πρέπει να παρακολουθούνται από τους γιατρούς της Παθολογικής σε συνεργασία με τους γιατρούς της Νεφρολογικής.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;  Ότι προφανώς ήταν προειλημμένη απόφαση που αποσιωπήθηκε για να μην χαλάσει η φιέστα των εγκαινίων; Ότι επιβεβαιώνεται την επομένη κιόλας η ΕΙΝΑ που τόνιζε ότι το πρόβλημα είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό; Ότι οι ασθενείς από την Νεφρολογική από την μια βρίσκονται σε λάθος κλινική, από την  άλλη επιβαρύνουν –και μάλιστα χωρίς διευκρινισμένους ορούς – το έργο των ήδη υπερφορτωμένων γιατρών της Παθολογικής;

Καλούμε την ΥΠΕ να δώσει πραγματικές λύσεις και όχι μπαλώματα που και το πρόβλημα δεν λύνουν και την λειτουργιά της πιο φορτωμένης κλινικής επιβαρύνουν.

Πηγή: patrastimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης