Μοίραζε ναρκωτικά με… ταξί!

Μοίραζε ναρκωτικά με… ταξί!

Με… ταξί  έκανε τις βόλτες του στα  στέκια των τοξικομανών της Χαλκίδας ένας 25χρονος έμπορος ναρκωτικών, ώστε να μοιράζει την «πραμάτεια» του στους χρήστες χωρίς να γίνεται αντιληπτός! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της πόλης δεν άργησαν να καταλάβουν το κόλπο του ...

Απεργούν σήμερα και αύριο τα ταξί
Με… ταξί  έκανε τις βόλτες του στα  στέκια των τοξικομανών της Χαλκίδας ένας 25χρονος έμπορος ναρκωτικών, ώστε να μοιράζει την «πραμάτεια» του στους χρήστες χωρίς να γίνεται αντιληπτός! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της πόλης δεν άργησαν να καταλάβουν το κόλπο του.

Ο 25χρονος ξεκινούσε από το σπίτι του και έπαιρνε ένα ταξί για να πάει στα σημεία που είχε δώσει ραντεβού με τοξικομανείς και να τους πουλήσει τις δόσεις τους. Όμως, η συχνή παρουσία του στα στέκια τους υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν να τον παρακολουθούν.

Όταν επιβιβάστηκε  σε ένα ταξί, το ακινητοποίησαν σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας και έκαναν σωματική έρευνα στον 25χρονο. Πάνω του βρήκαν 978 γραμμάρια χασίς και 45 γραμμάρια κοκαΐνης κι έτσι τον συνέλαβαν και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης