Στραγγάλισαν σκύλο στην Λευκάδα!

Στραγγάλισαν σκύλο στην Λευκάδα!

Νέο κρούσμα δολοφονικής συμπεριφοράς  σε ζώο αναστατώνει την Λευκάδα, όπου εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ενός κυνηγόσκυλου που είχε ξεψυχήσει κρεμασμένο από μια αυτοσχέδια αγχόνη ...

Συνελήφθη βοσκός που  κρέμασε δύο σκυλιά
Νέο κρούσμα δολοφονικής συμπεριφοράς  σε ζώο αναστατώνει την Λευκάδα, όπου εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ενός κυνηγόσκυλου που είχε ξεψυχήσει κρεμασμένο από μια αυτοσχέδια αγχόνη!

Μέλη του Σωματείου Ζωόφιλων της Λευκάδας έφτασαν μετά από καταγγελία σε ένα χωράφι, στο χωριό Κολυβάτα της Λευκάδας, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα του άτυχου σκυλιού να αιωρείται κρεμασμένο από μία ελιά! Η φρικιαστική εικόνα του δύστυχου ζώου έκανε τον γύρο του νησιού και όχι μόνο, μαζί με τις καταγγελίες για την αποτρόπαια δολοφονική πράξη που προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση.

Τα μέλη του σωματείου κατήγγειλαν  την δολοφονία του σκυλιού στην Αστυνομία, ζητώντας να εντοπιστεί οπωσδήποτε ο δράστης που, όπως φαίνεται, ήταν κάποιος κυνηγός ο οποίος θέλησε να «τιμωρήσει» το λαγωνικό του επειδή δεν είχε την απόδοση που περίμενε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης