Θρίλερ με δολοφονημένη γυναίκα στα Χανιά

Θρίλερ με δολοφονημένη γυναίκα στα Χανιά

Δέκα  ημέρες μετά την μυστηριώδη  εξαφάνισή της, βρέθηκε νεκρή  σε ένα χωράφι στην Παλαιόχωρα Χανίων η 47χρονη γυναίκα που αναζητείτο από τις 13 Μαΐου. Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατό της σε δολοφονική ενέργεια και εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσής της με την απόπειρα αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη του χωραφιού ...

Έκρυβε το χασίς  μέσα σε πετρέλαιο!
Δέκα  ημέρες μετά την μυστηριώδη  εξαφάνισή της, βρέθηκε νεκρή  σε ένα χωράφι στην Παλαιόχωρα Χανίων η 47χρονη γυναίκα που αναζητείτο από τις 13 Μαΐου. Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατό της σε δολοφονική ενέργεια και εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσής της με την απόπειρα αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη του χωραφιού!

Ο  ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ που χρησιμοποιήθηκε στις έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας, ανακάλυψε την σορό της μέσα σε ένα βαρέλι σκεπασμένο με χώμα, γεγονός που σβήνει και την παραμικρή αμφιβολία ότι η 47χρονη μητέρα ενός 20χρονου παιδιού έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο έφτασαν ο ιατροδικαστής και ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνδέει τον θάνατο της 47χρονης με την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο 49χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε νεκρή. Όμως, ο παρ’ ολίγο αυτόχειρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης