Μπογδάνος στο Facebook: Ραντεβού στα ειδησάδικα

Μπογδάνος στο Facebook: Ραντεβού στα ειδησάδικα

Δείτε τι γράφει για την απόλυσή του από τον Σκάι - Προαναγγέλει αποκάλυψη γεγονότων και στοιχείων 

Μπογδάνος στο Facebook: Ραντεβού στα ειδησάδικα
Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή κατα του Μαξίμου αλλά και του Σκάι ανάρτηση στο Facebook, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει τη δική του εξήγηση και άποψη για το τι έγινε μέχρι να φτάσει να απολυθεί από τον Σκαι. 
Ο δημοσιογράφος λέει ότι του ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα για το χθεσινό γεγονός κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και να παραιτηθεί. 
Κατόπιν τούτων ήρθε η απόλυση. 
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλείνει με τη φράση «ραντεβού στα ειδησάδικα», ενώ προηγουμένως προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε ανάρτηση γεγονότων και στοιχείων σε πλήρη έκταση. 

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook έχει ώς εξής:
Κλείσιμο

«
Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.

Ραντεβού στα ειδησάδικα!
»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης