Αυτός είναι ο ηλικιωμένος παιδεραστής της Καλαμάτας

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος παιδεραστής της Καλαμάτας

Ο 83χρονος συνταξιούχος καπνεργάτης συνελήφθη επ' αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος παιδεραστής της Καλαμάτας
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 83χρονου συνταξιούχου καπνεργάτη που συνελήφθη επ' αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα. 



Κλείσιμο
Πρόκειται για τον Γεώργιο Κούτρο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων του. Όσοι γνωρίζουν κάτι για την δράση του, μπορούν να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Καλαμάτας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641, με την εξασφάλιση της ανωνυμίας και του απόρρητου της επικοινωνίας. 



Ο ηλικιωμένος, που θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, παραδέχθηκε ότι είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του το 12χρονο αγόρι, το οποίο υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις βάζοντας το να του κάνει στοματικό σεξ, ενώ τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο ανήλικος αντιστάθηκε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης