Επικίνδυνοι ληστές συνελήφθησαν στον Βόλο

Επικίνδυνοι ληστές συνελήφθησαν στον Βόλο

Είχαν καταδικαστεί για ληστείες, αλλά είχαν εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσουν τις ποινές τους

Επικίνδυνοι ληστές συνελήφθησαν στον Βόλο
Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου έβγαλαν από την… κυκλοφορία δυο επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς που είχαν καταδικαστεί για ληστείες, αλλά είχαν εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσουν τις ποινές οι οποίες τους είχαν επιβληθεί.

Πρώτος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην θεσσαλική πόλη ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 39χρονο, που και αυτός είχε καταδικαστεί για ληστεία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, το οποίο του είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης έξι ετών. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε να μεταχθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Κλείσιμο
*** Δεν τα πήγαινε καλά με την… οδήγηση ένας 50χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στην Πρέβεζα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, που έδωσε εντολή να εξαγοράσει την συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και τη χρηματική ποινή 550 ευρώ που του είχε επιβληθεί, ή να την εκτίσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης