ΕΡΤ: Τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών ζήτησε το διοικητικό συμβούλιο

ΕΡΤ: Τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών ζήτησε το διοικητικό συμβούλιο

Για αναδιοργάνωση της εταιρείας στο πλαίσιο της οποίας θα ζητηθούν και οι παραιτήσεις όλων των προϊσταμένων διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων κάνει λόγο ανακοίνωση της ΕΡΤ

ΕΡΤ: Τις παραιτήσεις όλων των γενικών διευθυντών ζήτησε το διοικητικό συμβούλιο
«Σκούπα» στις διευθυντικές θέσεις ανακοίνωσε σήμερα η ΕΡΤ η οποία μεταφράζεται σε γενικό ξεκαθάρισμα του Ραδιομεγάρου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα, παύθηκαν αστραπιαία από τις θέσεις τους όλοι οι Γενικοί Διευθυντές και οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων και των υποδιευθύνσεων.

Οι απομακρύνσεις αυτές έρχονται να διαδεχθούν την πολυσυζητημένη παραίτηση - συναινετικό διαζύγιο - του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση είναι « να επιστρέψει η ΕΡΤ στα παλιά της χαρακτηριστικά» κάτι που σημαίνει πλήρη αναδιάρθρωση.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις για κέρδη της δημόσιας τηλεόρασης, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος το πρόγραμμα της σημείωσε... πολικές τηλεθεάσεις και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα χειρότερα των τελευταίων ετών. Οι προσδοκίες για κάτι καλύτερο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ έχει ως εξής: 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του και στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας, αποφάσισε να ζητήσει από τους Γενικούς Διευθυντές να θέσουν στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, κάτι το οποίο έγινε άμεσα.

Οι Γενικοί Διευθυντές θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Σε συνέχεια της ως άνω απόφασης θα ζητηθεί και από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της ΕΡΤ να πράξουν το ίδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης