Κρήτη: Ζευγάρι ληστών χτύπησε ηλικιωμένο που είχε ανοιχτά, λόγω καύσωνα

Κρήτη: Ζευγάρι ληστών χτύπησε ηλικιωμένο που είχε ανοιχτά, λόγω καύσωνα

Ο 82χρονος κοιμόταν την ώρα που ο άντρας και η γυναίκα συνεργός του μπήκαν από το παράθυρο τα ξημερώματα της Κυριακής και τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι του

Κρήτη: Ζευγάρι ληστών χτύπησε ηλικιωμένο που είχε ανοιχτά, λόγω καύσωνα
Για να δροσιστεί άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο της αγροικίας στην οποία κατοικεί μόνος κοντά στο Φράγμα των Μπρεμιανών στην Ιεράπετρα ένας ηλικιωμένος, αλλά έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια ενός ζευγαριού αδίστακτων κακοποιών που τρύπωσαν μέσα και τον χτύπησαν ζητώντας του επίμονα χρήματα.
 
Ο 82χρονος κοιμόταν την ώρα που ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός του μπήκαν από το παράθυρο τα ξημερώματα της Κυριακής και τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι του. Με το φόβο ότι θα του έκαναν κακό, τους έδωσε το πορτοφόλι του στο οποίο είχε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όμως, το ζευγάρι άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκε.
 
Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε τη ληστεία στην τοπική Αστυνομία και στο σπίτι του έφτασε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να πάρει αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού. Η προανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης