Έπιασαν φυγόποινο Αλβανό διακινητή ναρκωτικών

Έπιασαν φυγόποινο Αλβανό διακινητή ναρκωτικών

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας,

Ήταν και… ζόρικοι οι νεαροί κλέφτες στο Αγρίνιο
Στην Κρήτη τον αναζητούσαν, κοντά στα σύνορα με την πατρίδα του… «αλώνιζε» ένας 25χρονος Αλβανός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μεταφορά, κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών.

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί από το Τριμελές και το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος έδωσε εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές.

*** Ένας 48χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, καθώς διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του για πλαστογραφία και μάλιστα είχαν εκδώσει σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της Interpol,. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αλβανία.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 71χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

*** Στο Τραγανό Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού μια 25χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης