Αγόρι 10 χρόνων συμμετείχε σε απόπειρα διάρρηξης

Αγόρι 10 χρόνων συμμετείχε σε απόπειρα διάρρηξης

Ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας, αλλά σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου

Εγκαινιάζεται "Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου"
Έτριβε τα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Πάτρα, όταν διαπίστωσε ότι ο ένας από τους δυο άγνωστους που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι του δεν ήταν παραπάνω από… 10 χρόνων! Ο μικρός τράπηκε σε φυγή μόλις τον είδε.

Όμως, το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του Α’ αστυνομικού τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο τον λιλιπούτειο επίδοξο διαρρήκτη, όσο και τον 19χρονο συνεργό του, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής. Ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας, αλλά σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Τέσσερις ανήλικοι κρύβονταν πίσω από την διάρρηξη στην καφετέρια ενός 33χρονου, από την οποία είχαν κάνει φτερά ένας υπολογιστής, μία παιχνιδομηχανή, δέκα ψηφιακοί δίσκοι και ένα router, στο διάστημα από τις 16 Ιουνίου ως την περασμένη Δευτέρα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον 33χρονο. Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων για παραμέλησης της εποπτείας τους.

Κλείσιμο
*** Ένας ανήλικος κατηγορείται και για την απόπειρα κλοπής που είχε γίνει στις 27 Μαΐου σε ένα σπίτι στο Ναύπλιο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Ναυπλίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης