Ναρκωτικά και παράνομα όπλα σε Ιωάννινα και Χανιά

Ναρκωτικά και παράνομα όπλα σε Ιωάννινα και Χανιά

Σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών με απαγορευμένες ουσίες για κάθε γούστο, είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Ιωάννινα 

Ναρκωτικά και παράνομα όπλα σε Ιωάννινα και Χανιά
Σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών με απαγορευμένες ουσίες για κάθε γούστο, είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Ιωάννινα ένας 29χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη αρχικά  από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας πάνω του δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους του 0,8 γραμμαρίου!

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ακόμη μία συσκευασία που περιείχε μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 0,2 γραμμαρίου, άλλη μία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,9 γραμμαρίου, 160 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας μεταλλικός τρίφτης. 

Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης τρία μεταλλικά αναδιπλούμενα μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων στον οποίο παραπέμφθηκε ο δράστης του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Τις ίδιες κατηγορίες απήγγειλε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων σε έναν 29χρονο Αλβανό που συνελήφθη στην πόλη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, 133 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και ένα εξάρτημα όπλου.

Το όπλο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια παρανομία, ενώ ο 29χρονος αλλοδαπός παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τις δραστηριότητές του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης